fbpx

Best Liner comercializeaza o gama variata de prelate, fiecare dintre acestea avand la baza materiale cu caracteristici diferite. De la mici dimensiuni, pentru acoperirea barcilor, pana la prelatele destinate remorcilor, Best Liner va pune la dispozitie o gama variata de materiale si materii prime oferindu-va, totodata, si servicii complete de relizare si/sau montare a acestora. Toate prelatele pot fi personalizate cu sigla clientului sau alte imagini distinctive prin termotransfer, serigrafie sau cu autocolant.

In aceasta categorie sunt cuprinse prelate cu utilizari speciale precum cele folosite pentru acoperirea piscinelor pe durata sezonului rece sau a anumitor suprafete de teren pentru protectia gazonului fata de intemperii sau actiuni de natura mecanica.

Prelatele de mari dimensiun mai sunt utilizate si in constructii pentru a asigura protectia pietonilor la praf si fata de scaparile accidentale de materiale. Totodata ele reduc nivelul general al zgomotului degajat de activitatea de constructii.

Producem TOATE TIPURILE de prelate, customizabile si pentru ORICE DIMENSIUNE: Prelate Acoperit Piscine, Rulouri Transparente, Prelate Solare, Prelate Acoperit Terase, Copertine, Bannere, etc.

Prelatele pentru camioane sunt confectionate din materiale de calitate, intr-o gama variata de culori, cu rezistenta mare la tensiune, rupere si fisurare precum si la variatii de temperatura.

Datorita imbinarii materialului prin termosudura se asigura rezistenta acestuia la variatiile de temperatura si a intregii lucrari la viteze de peste 100km/ora.

Sunt prevazute cu toate accesoriile necesare sigilarii in regim vamal – capse, bride, chinga si cablu vamal.

Best Liner asigura servicii complete de realizare a structurii metalice, de executie la dimensiunile solicitate de client, de personalizare si montare.

Prelata de barca este necesara pentru protectia barcii de soare, ploaie si de praf.

Ele sunt fabricate din PVC cu PA si sunt acoperite cu materiale speciale pentru hidroizolare mai mare si protectie solara.

Sunt prevazute cu benzi de inalta rezistenta pentru o buna ajustare pentru barca ta. Cusatura executata este de o duritate mare. Se potriveste in mod ideal, la barci din fibra de sticla, barci gonflabile cu sau fara consola.

Pot fi dotate cu plase de tantari, cu laterale din PVC transparent, fermoare si/sau capse din inox.

Prelate sunt prevazute cu gauri pentru aerisire, pentru a preveni condensul la bordul barcii iar pentru inchidere pot fi prevazute cu cordelina elastica sau chinga cu crichet manual.

Acest tip de prelata este utilizat pentru a asigura iluminarea corturilor de dimensiuni mai mici sau pentru terase, balcoane, foisoare.

In aceste coditii, se foloseste pe timp de iarna in scopul de a proteja de ploaie, vant si zapada.

Printre avantajele acestui sistem se numara faptul ca vara se pot rula pe tamburul existent in interiorul casetei pentru a lasa terasa libera.

Datorita grosimilor diferite in care este disponibil acest produs, se poate asigura si un confort termic sporit pentru spatiile inchise cu acest tip de material.

Prelate motostivuitor

Prelata de motostivuitor este confectionata din material Polycristal plus accesoriile aferente

ce este un motostivuitor ?

raspuns: Motostivuitorul este un stivuitor autopropulsat, acționat de un motor cu ardere internă

Prelate Camioane

Comercializăm o gama variata de prelate
Prelate Bărci

Protectia barcii de soare, ploaie si de praf

Prelate motostivuitoare

protectia de: soare, ploi, vant, zapada

x

Cookie-uri: